Hugh Laurie, cel care l-a jucat pe Dr. House, a fost onorat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Britanicul Hugh Laurie, cunoscut pentru rolul său din serialul "Dr. House", a intrat în rândul celebrităţilor de top de la Hollywood, după ce a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, potrivit contactmusic.com.

347 afișări
Imaginea articolului Hugh Laurie, cel care l-a jucat pe Dr. House, a fost onorat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Hugh Laurie, cel care l-a jucat pe Dr.House, a fost onorat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Hugh Laurie, starul dramei medicale "Dr. House" s-a aflat pe o listă lungă de celebrităţi care vor fi onorate la celebrul reper din Los Angeles.

Actorul principal din celebrul serial "Dr. House" întreţine publicul de divertisment de aproape patru decenii.

Laurie (57 ani) a câştigat Globul de Aur, consecutiv, doi ani la rând, pentru rolul lui Gregory House, în drama cu opt sezoane, în care se concentra pe o echipă de diagnosticare de specialitate.

Astfel, actorul de la Oxford va avea numele imortalizat pe trotuar alături de Dwayne "The Rock" Johnson, Amy Adams, Chris Pratt, Ryan Reynolds, Mark Ruffalo şi Eva Longoria.

Hugh Laurie a petrecut două decenii adaptându-se pentru a juca în noul serial "The Night Manager".

Un număr mare de muzicieni este, de asemenea, pe cale să fie recunoscut pe Walk of Fame. Printre acestea se numără rapper-ul Ice Cube, fosta trupa a lui Justin Timberlake, NSYNC şi trupa R & B New Edition, alături de Bobby Brown.

Oficialii Camerei de Comerţ de la Hollywood au declarat că persoanele numite au fost alese dintr-o listă lungă de sute de nominalizări primite la comitetul de selecţie.

Un număr uluitor de 2.583 de vedete au apărut pe Hollywood Walk of Fame, înceoând cu anul 1960, cu o donaţie de 30.000 $, necesară pentru a primi această onoare.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford şi Eton. A jucat în producţii precum "Raţiune şi simţire" (1995), "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV "Dr. House/ House M.D.", pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi nominalizări la prestigioasele trofee, între care la premiile Sindicatului actorilor americani, la distincţiile Asociaţiei criticilor de televiziune, dar şi la premiile Emmy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici