Ian Brown şi UNKLE Sounds, pentru prima oară în România, pe 10 septembrie, la Control Day Out. Cât costă biletele şi de unde le poţi cumpăra - VIDEO

Artistul britanic Ian Brown şi UNKLE Sounds, un proiect al britanicului James Lavelle, se vor afla în centrul evenimentului Control Day Out, organizat pe 10 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

293 afișări
Imaginea articolului Ian Brown şi UNKLE Sounds, pentru prima oară în România, pe 10 septembrie, la Control Day Out. Cât costă biletele şi de unde le poţi cumpăra - VIDEO

Ian Brown

Evenimentul este organizat ca o noapte albă de concerte live şi DJ set-uri, cu Ian Brown, UNKLE Sounds, Şuie Paparude şi alţii, o ultimă petrecere în aer liber pentru nostalgicii festivalurilor din vară, înainte ca toamna să mute distracţia înapoi în club.

Cunoscut publicului român mai ales pentru colaborările cu UNKLE ("Reign", "Fear", "Be There"), dar şi pentru albumul său ulterior, "Solarized" (al patrulea din cariera solo), Ian Brown a devenit celebru ca solist al legendarei formaţii de rock alternativ The Stone Roses. Cariera artistului britanic se întinde de-a lungul mai multor generaţii muzicale, de la punk la amestecul cultural al Angliei optzeciste, la mods, skinheads şi nebunia Madchester care a deschis drumul multor formaţii brit-rock de succes. De la destrămarea The Stone Roses, în 1996, Ian Brown a lansat şase albume solo de studio, de pe urma cărora au rezultat nu mai puţin de 14 hit single-uri, şase turnee mondiale sold-out, precum şi apariţii la cele mai renumite festivaluri din lume: de trei ori la Glastonbury, de cinci ori la V Festival sau T in the Park, patru apariţii la Fuji Festival Japan, headliner la Rocket Festival în Hong Kong şi altele.

În 2006, la NME Awards, lui Ian Brown i-a fost înmânat premiul Godlike Genius, iar în 2007 Q Legend Award a venit ca o încununare a carierei sale.

Cel mai recent album Ian Brown, "My Way", a fost lansat în 2009.

UNKLE Sounds, noul proiect al versatilului artist britanic James Lavelle (UNKLE), este un live set electronic cu proiecţii coordonate pe ecrane gigantice, un show audio-vizual de proporţii ce va debuta la celebrele Reading şi Leeds Festival din vara aceasta, unde UNKLE Sounds este headliner-ul Scenei Dance. Din punct de vedere muzical, spectacolul va cuprinde atât cunoscutele hituri UNKLE, cât şi piese noi, colaborări cu Ian Brown, Thom Yorke, Richard Ashcroft sau Josh Homme şi remix-uri la piese Radiohead, Queens of the Stone Age sau Metallica.

Fondată la începutul anilor '90, formaţia Şuie Paparude se numără printre pionierii muzicii electronice din România. Trupa a trecut de-a lungul timpului atât prin schimbări de componenţă, cât şi de sound, activând în formula actuală - Michi, Bean şi Dobrică, din 2009. Şuie Paparude au la activ opt albume şi sute de concerte în ţară şi în străinătate.

Biletele pentru Control Day Out powered by Tuborg pot fi achiziţionate în avans, la preţul de 50 de lei, online pe Eventim.ro sau din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi din Control Club şi Shift Pub. În seara evenimentului, biletele vor costa 65 de lei, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis.

Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici