Video IceChocoLand - îngheţată şi ciocolată pentru toate gusturile

Festivalul IceChocoLand şi-a deschis, vineri, la World Trade Plaza Sofitel, porţile pentru toţi iubitorii de îngheţată şi ciocoloată. Vizitatorii vor descoperi cele mai rafinate specialităţi de ciocolată atât pentru copii, cât şi pentru părinţii cei mai pretenţioşi.

113 afișări

Iubitorii de îngheţată pot încerca diverse variante printe care cea cu orez, fără zahăr, cu ardei iute, antistress, de slăbit, energizantă, relaxantă, de pepermint, stropită cu polen, cu cacao iute, învelită în foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahăr ars, fructe, frişcă, migdale, marţipan, praline belgiene.

Şi anul acesta, IceChocoLand oferă surprize pentru toate vârstele: spectacole pentru copii, concursuri, locuri de joacă, face painting şi mascote.

Festivalul reuneşte producători şi importatori de îngheţată, ciocolată, biscuiţi şi napolitane cu ciocolată, ingrediente, utilaje de producere a îngheţatei, care îşi prezintă oferta de produse.

IceChocoLand va fi deschis până duminică, în intervalul orar 10.00 - 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici