ICEE.fest 2017. NYT: Nu vom afişa niciodată reclame agresive, care acoperă ecranul sau care mută conţinutul - VIDEO

Reclamele agresive, care acoperă tot ecranul şi se situează între cititor şi conţinut, nu vor fi afişate niciodată de The New York Times nu va afişa niciodată, susţine Meagan Lopez, Global Digital Business Director NYT, într-un interviu acordat Go4it la ICEE.fest 2017.

112 afișări
Imaginea articolului ICEE.fest 2017. NYT: Nu vom afişa niciodată reclame agresive, care acoperă ecranul sau care mută conţinutul - VIDEO

ICEE.fest 2017. NYT: Nu vom afişa niciodată reclame agresive, care acoperă ecranul sau care mută conţinutul - VIDEO

VEZI VIDEO 

Aceste reclame au determinat foarte mulţi utilizatori de internet să instaleze pe dispozitivele lor programe de tip adblock. Lopez crede că acesta este un avertisment venit din partea utilizatorilor: „Trebuie să devenim mai buni în ceea ce priveşte publicitatea pe care o livrăm, iar programele de tip adblock sunt un avertisment”.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici