Asociaţia Pro Consumatori, membră a Organizaţiei Europene a Consumatorilor, dar şi o serie de specialişti vin cu informaţii şi recomandări despre unul dintre cele mai consumate şi iubite produse din România: salamul de vară.
Consumat la temperatura ambiantă ori uşor prăjit (cum este potrivit să procedăm dacă nu am avut posibilitate de păstrare la rece), este pretabil pentru nenumărate variante de alcătuire a unei gustări, de la consumul simplu, cu pâine, la variante mai elaborate, alături de felurite legume, paste etc.
CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
Citeşte şi: Drama prin care a trecut Oprah Winfrey în copilărie. A rămas însărcinată în urma unui viol: ”Credeam că moartea este singura soluţie”
Citeşte şi: Paşaportul pe care îl au doar TREI oameni din lume. Cine sunt aceştia şi ce îi face atât de speciali
Citeşte şi: GALERIE FOTO, VIDEO Vă mai amintiţi de Ace of Base? Cum arată acum fetele, la peste 20 de ani de când au cunoscut faima
Citeşte şi: 22 de ani a trăit o altă viaţă. Adevărul şocant pe care o tânără l-a aflat când a mers să doneze sânge