GALERIE FOTO, VIDEO Vă mai amintiţi de Ace of Base? Cum arată acum fetele, la peste 20 de ani de când au cunoscut faima

În anii ’90, Ace of Base a fost în mare vogă, iar cele două tiner din trupă cucereau inima românilor nu numai modul cum cântau, cât şi prin apariţiilor lor pe scenă. Anii au trecut, iar la 20 distanţă de perioada lor de glorie, divele sunt acum de nerecunoscut.

2485 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO, VIDEO Vă mai amintiţi de Ace of Base? Cum arată acum fetele, la peste 20 de ani de când au cunoscut faima

După 20 de ani: Fetele de la Ace of Base sunt de nerecunoscut

GALERIE FOTO AICI 

Hiturile "All that she wants", "The sign" şi "Don’t turn around", a propulsat Ace of Base în topul celor mai cunoscute formaţii ale anilor ’90 şi a treia trupă suedeză că popularitate după ABBA şi Roxette. Erau atât de iubiţi, încât unii fani au transformat totul într-o obsesie, aceştia chiar intrând în casele lor şi ameninţându-i cu arme albe.

Ace of Base a cunoscut faima internaţională în anul 1993 când a lansat celebrul hit "All that she wants", care propunea un stil pe care muzica europeană şi internaţională nu îl mai promovase până atunci.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici