Imagine şocantă: Lindsay Lohan, plină de sânge şi ţinând un cuţit îndreptat spre propriul gât

Actriţa Lindsay Lohan şochează printr-o fotografie în care apare plină de sânge şi ţinând un cuţit însângerat îndreptat câtre propriul gât.

18614 afișări
Imaginea articolului Imagine şocantă: Lindsay Lohan, plină de sânge şi ţinând un cuţit îndreptat spre propriul gât

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În fotografia realizată de Tyler Shields, actriţa în vârstă de 25 de ani apare cu părul vopsit negru şi îmbrăcată doar în lenjerie intimă, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta, care a pozat în faţa unui perete alb murdar de sânge, este murdară pe corp şi chiar şi la gură de sânge fals şi ţine un cuţit îndreptat înspre propriul gât.

Aceasta nu este prima dată când Lindsay Lohan colaborează cu Tyler Shields. Anul trecut, vedeta a fost fotografiată cu un pistol în gură pentru cartea lui Shields.

"Este foarte îndrăzneaţă. Eu o fotografiez complet diferit faţă de modul în care o fotografiază altcineva", a spus Shields într-un interviu care a însoţit imaginea pe site-ul său.

Tyler Shields, în vârstă de 29 de ani, a mai realizat fotografii cu vedete în ipostaze care combină scene de sex, violenţă şi sânge.

Lindsay Lohan a fost plasată, în mai, în regim de arest la domiciliu şi obligată să poarte o brăţară electronică de monitorizare, în urma sentinţei date de un tribunal american după ce starleta a furat un colier. Judecătoarea Stephanie Sautner a declarat că furtul acelui colier reprezintă o violare a regimului de eliberare condiţionată sub care starleta americană a fost plasată în 2007, după ce a fost surprinsă conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Lohan a ieşit din arestul la domiciliu la sfârşitul lunii iunie, însă se află sub un nou regim de eliberare condiţionată pentru următorii trei ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici