Imagine virală: Poţi distinge repede bufniţa din această poză?

Paul Beech, un poştaş britanic, a observat ceva într-un copac pe lângă care a trecut. Bărbatul de 55 de ani a făcut o fotografie şi a publicat-o pe internet. Imaginea s-a viralizat rapid.

29341 afișări
Imaginea articolului Imagine virală: Poţi distinge repede bufniţa din această poză?

Imagine virală: Poţi distinge repede bufniţa din această poză?

În poză apare o mică bufniţă, pe care puţin oameni reuşesc să o vadă repede, în imaginea iniţială.

Mica pasăre este camuflată perfect de scoarţa copacului şi este greu de distins chiar dacă se află chiar în mijlocul cadrului. 

Imaginile în care apar iluzii optice sau elemente asscunse se viralizează frecvent pe internet. În 2016, oamenii nu se puteau hotărî câte fete sunt într-o imagine publicată pe Instagram de fotograful elveţian Tiziana Vergari.

O altă imagine care a făcut furori pe internet, în februarie 2015, a fost cea a unei rochii. Oamenii nu se puteau decide dacă rochia era albă cu auriu sau albastră cu negru. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici