Imagini amuzante cu un urs care se scarpină de un arbore, surprinse într-o pădure din Caraş-Severin | VIDEO

Imagini amuzante cu un urs care se scarpină de un arbore au fost surprinse într-o pădure din Teregova, judeţul Caraş-Severin. Urşii apelează la această metodă deoarece răşina îi ajută la deparazitarea blănii.

2659 afișări
Imaginea articolului Imagini amuzante cu un urs care se scarpină de un arbore, surprinse într-o pădure din Caraş-Severin | VIDEO

Imagini amuzante cu un urs care se scarpină de un arbore, surprinse într-o pădure din Caraş-Severin

Imaginile cu ursul care se scarpină au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova şi postate pe pagina de Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva.

Pe filmare se vede un urs care se opreşte şi se scarpină de un arbore.

Potrivit Romsilva, urşii apelează la această metodă, scărpinatul de trunchiurile răşinoaselor, pentru că răşina îi ajută la deparazitarea blănii.

În România, unde există una dintre cele mai dezvoltate populaţii de urs din Europa, urşii trăiesc în pădurile din zona montană a lanţului carpatic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici