Imagini bizare cu Kim Jong-un şi mai multe femei în uniformă militară. Au cântat şi dansat pentru dictatorul nord-coreean. VIDEO

Scene filmate pentru un documentar despre Kim Jong-un, în care liderul nord-coreean apare zâmbind şi aplaudând, în timp ce un grup de militari, compus exclusiv din femei, cântă şi dansează pentru el, au fost facute publice, a relatat Daily Mail.

3898 afișări
Imaginea articolului Imagini bizare cu Kim Jong-un şi mai multe femei în uniformă militară. Au cântat şi dansat pentru dictatorul nord-coreean. VIDEO
Filmarea în care soldaţii apar cântând şi dansând pentru Kim Jong-un înfăţişează un moment bizar, care i-a amuzat pe mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare. Femeile în uniformă, acompaniate de un acordeon, o chitară şi un set de tobe, i-au prezentat liderului un spectacol cu o coregrafie bine sincronizată, în vreme ce acesta privea totul din spatele unui birou. Deşi Kim nu pare impresionat de reprezentaţie iniţial, se ridică mai târziu în picioare şi le aplaudă pe femei, alături de care face şi câteva fotografii, relatează Daily Mail.
 
Nu este clar unde sau când au fost realizate înregistrările, dar imaginile au fost postate pe Internet de publicaţia americană NK News, după ce au fost difuzate de televiziunea de stat.
 
Soldaţii apar dansând şi cântând la unison, cu toate că filmările nu au sonor. Există, de asemenea, o scenă foarte scurtă în care unele dintre femeile în uniformă par să joace volei.

Kim Jong-un a fost o prezenţă discretă anul acesta, evitând să se afişeze prea mult în public. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici