IMAGINI EMOŢIONANTE: Cum reacţionează doi câini când îşi revăd stăpânul întors din Afganistan - VIDEO

Un soldat care s-a întors acasă din Afganistan a avut parte de o primire specială din partea celor doi câini ai săi, imaginile cu reacţia animalelor la vederea stăpânului fiind postate pe Youtube.

25093 afișări
Imaginea articolului IMAGINI EMOŢIONANTE: Cum reacţionează doi câini când îşi revăd stăpânul întors din Afganistan - VIDEO

IMAGINI EMOŢIONANTE: Cum reacţionează doi câini când îşi revăd stăpânul întors din Afganistan

Nic Dunsworth, soldat în Marina americană, a avut parte de o întâmpinare specială din partea celor doi câini husky ai săi, la întoarcerea din Afganistan, scrie dailymail.co.uk.

Atunci când a intrat în casă, Nic a fost copleşit de atenţia pe care Zoie şi Isibella, cele două căţeluşe ale sale, i-au acordat-o. Animalele au sărit pe stăpânul lor şi au început să îl lingă şi să scoată sunete de bucurie.

Soţia soldatului a filmat momentul reîntâlnirii acestuia cu animalele şi a postat imaginile pe un blog care publică filmele realizate în momentul întoarcerii soldaţilor alături de familiile lor.

"Soţul meu s-a întors din a doua misiune în Afganistan în luna august şi am vrut să înregistrăm felul în care fetele noastre (cele două căţeluşe Husky) reacţionează la revederea lui. Au fost extrem de bucuroase. Nu îl văzuseră pe Nic din decembrie 2011", a declarat Kahly, soţia militarului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici