Imaginile cu care Dolly Parton a luat cu asalt Internetul. Fotografiile, imitate de numeroase vedete

Fotogafiile publicate de Dolly Parton au ajuns să fie imitate de vedete şi dezvăluie cu umor cât de diferită este o persoană în funcţie de reţeleaua socială pe care o foloseşte, notează platforma Wired

2796 afișări
Imaginea articolului Imaginile cu care Dolly Parton a luat cu asalt Internetul. Fotografiile, imitate de numeroase vedete

Sursa: Profimedia Images

Vedeta muzicii country a publicat o serie de fotografii cunoscute ca “LinkedIn, Facebook, Instagram, Tinder” care arată disponibilitatea utilizatorilor de a fi orice le solicită platforma socială pe care activează.

Postarea lui Dolly Parton s-a dovedit o sursă de inspiraţie pentru multe vedete.

Parton, în vârstă de 74 de ani, a publicat patru fotografii pe 21 ianuarie, fiecare fiind etichetată cu numele câte unei cunoscute reţele sociale. Pentru LinkedIn vedeta apare purtând o cămaşă închisă la toţi nasturii, cu o eşarfă elegantă şi profesională în jurul gâtului. Pentru Facebook, Parton a ales o ipostază relaxată, cu un pulover cu ornamente de Crăciun. Pentru Instagram, artista apare într-o imagine alb-negru cu o chitară iar pentru Tinder, Dolly este costumată în iepuraş Playboy. Postarea avea explicaţia ”găseşte-ţi o femeie care poate să le facă pe toate” şi a ajuns rapid virală adunând sute de mii de aprecieri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get you a woman who can do it all 😉

O postare distribuită de Dolly Parton (@dollyparton) pe

Ian 21, 2020 la 10:02 PST

După patru zile se apropia de un milion de aprecieri şi avea zeci de imitatori, de la actriţele Jennifer Garner, Kerry Washington, Sarah Michelle Gellar, Padma Lakshmi, muzicieni precum Janet Jackson, până la vedete de televiziune precum Ellen DeGeneres şi Conan O’Brien. Chiar şi preşedintele Donald Trump a fost eroul unei serii de postări ale fotografiilor care îl înfăţişează în aceeaşi cheie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici