Imnul de campanie al PDL, pus pe ritmuri de manea (Video)

Imnul de campanie al PDL, "Ei cu ei. Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, într-un videoclip cântat de Copilul de Aur, Artistu şi Rudy, melodia povestind despre "Logan. Ce golan", "Cum am avut opinia suspendată, dar le-am arătat că au făcut-o lată-lată" şi despre "caltaboşi şi ţuică".

224 afișări
Imaginea articolului Imnul de campanie al PDL, pus pe ritmuri de manea (Video)

Imnul de campanie al PDL, pus pe ritmuri de manea

Pe fundalul unui afiş imens pe care sunt imprimate siglele "PDL. Ţine cu tine", melodia începe cu Copilul de Aur, care cântă "Sunt ei cu eiiii, noi cu vooooi".

Intervine imediat Rudy, care spune: "E uşor de demonstrat", iar Artistu completează: "Dăm doar filmul înapoooooi", în timp ce face "roata" cu mâinile. Copilul de Aur punctează: "Să vedem mai clar tot ce e adevărat".

Şi începe explicaţia de ce sunt "ei cu ei” şi „noi cu voi". Pe ritmuri orientalo-manelistice, ci trei tenori ai manelelor autohtone povestesc cântând despre Dacia Logan de 70.000 de euro, "Logan. Băi, ce golan!", spun cântăreţii, care completează că "a venit momentul să spunem «gata!»".

Copilul de Aur se întristează şi povesteşte cum "Am avut odată / Opinia suspendată / Dar le-am arătat îndată / Că au făcut-o lată. Lată-lată-lată".

Rudy cântă şi el despre caltaboşi şi ţuică, după care face un duet cu Artistu: "Noi suntem «pentru» / Ei sunt «contra» / A venit momentul să spunem «gata» / A venit momentul să întoarcem roata-a-a-a / Da-daaa!".

Imnul PDL se încheie apoteotic: tenorii manelei spun într-un glas: "Sunt ei cu ei. Noi cu voi!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici