Imnul staţiunii Mamaia, lansat OFICIAL într-un club, în prezenţa Loredanei şi a lui Radu Mazăre

Melodia dedicată staţiunii Mamaia a fost lansată oficial, miercuri seară, într-un club din staţiune, în prezenţa Loredanei şi a primarului Constanţei, Radu Mazăre, care a apărut îmbrăcat într-un costum de salvamar din anii '50, pe care l-a purtat şi la filmările pentru videoclipul piesei.

2736 afișări
Imaginea articolului Imnul staţiunii Mamaia, lansat OFICIAL într-un club, în prezenţa Loredanei şi a lui Radu Mazăre

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Evenimentul, care s-a desfăşurat într-un club din Mamaia, a fost deschis de o prezentare de modă, creaţiile purtând semnătura unor cunoscuţi designeri români, printre care Cătălin Botezatu, Laura Olteanu şi Andreea Dogaru.

Ulterior, pe scenă au urcat Loredana, primarul Radu Mazăre şi Cabron, care au interpretat melodia dedicată staţiunii Mamaia. Mazăre a apărut îmbrăcat într-un costum de salvamar în dungi roşii şi galbene, cu bretele, din perioada anilor '50, el fiind însoţit de câteva tinere care purtau costume de baie în aceleaşi culori.

După ce piesa a fost cântată de două ori, una dintre variante fiind cea special creată pentru club, Radu Mazăre i-a spus Loredanei că este "vinovată" de aglomeraţia din staţiune.

"Să ştii că jumătate din coada de maşini din Mamaia ţi se datorează! Nu ştiu dacă e bine sau e de rău. E de bine, nu?", a spus Radu Mazăre, râzând.

La rândul ei, Loredana i-a transmis lui Mazăre că el este "cel mai cool" primar din lume.

"Vreau să zic că l-am descoperit pe Radu Mazăre şi mi se pare că e cel mai cool primar din toată lumea. Dacă ar fi toţi aşa, am fi şi noi în Schengen", a afirmat Loredana.

Totodată, primarul s-a arătat încântat de energia pe care a avut-o Loredana în timpul filmărilor videoclipului pentru piesa dedicată staţiunii Mamaia, care s-au încheiat miercuri dimineaţă.

"Azi noapte am filmat. Eu am plecat pe la 4 şi jumătate de pe plajă, ea a plecat la 8.00. Şi vreau să vă spun că toţi figuranţii şi toate fetele şi toate manechinele erau leşinate de oboseală, iar Lori pe la 6 dimineaţa spunea că nu-i bună dubla, mai tragem încă una", a povestit Radu Mazăre.

Loredana a afirmat că o leagă "ceva special" de Mamaia, aici fiind locul în care s-a lansat în muzică, şi le-a spus celor prezenţi că "Mamaia e mai tare ca Miami".

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, anunţa miercuri că melodia dedicată staţiunii Mamaia va putea fi ascultată la radio şi pe terase începând din această zi, el precizând că filmările la videoclipul piesei au fost finalizate în această dimineaţă.

"A trebuit să filmăm într-o singură zi din cauza costurilor. Am început filmările marţi la ora 4 după-amiaza şi le-am terminat miercuri la 5 dimineaţa. Eu am ţinut cât am ţinut, dar Loredana a fost fantastică. A cântat, a dansat", spunea Mazăre.

Mii de turişti au ajuns, miercuri, pe litoral încă de la primele ore ale dimineţii, majoritatea mergând la Mamaia, dar au fost şi mulţi tineri care au ales staţiunile din sud şi au mers în Costineşti şi Vama Veche.

Hotelierii din Mamaia se declară pregătiţi să facă faţă celor aproximativ 25.000 de turişti care îşi vor petrece în staţiune vacanţa de 1 Mai şi, deşi există şi câteva terase şi cluburi la care lucrările de amenajare sunt încă în toi, tinerii au de unde alege. Oficial, cluburile se vor deschide miercuri seară, fiecare dintre ele pregătind diverse spectacole şi concerte, dar au fost şi cluburi care au deschis cu o zi sau două mai devreme.

Autorităţile şi hotelierii din Mamaia au organizat petreceri pe plajă, au scos autobuzele etajate din garaje, au pus în funcţiune telegondola şi au pregătit parade de maşini. Astfel, între 1 şi 6 mai, autobuzele etajate circulă pe ruta Gara Constanţa - Mamaia şi retur, zilnic între orele 10.00 - 18.00. Preţul unei călătorii este de 5 lei pentru trei ore. Tot în această perioadă va funcţiona şi telegondola din Mamaia, preţul unei călătorii fiind de 10 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici