"Imnul turistic al României", lansat pe 1 Mai

Ministerul Turismului va lansa pe 1 Mai "Imnul turistic al României", care va fi promovat atât în ţară, cât şi pe canalele media din străinătate, a declarat agenţiei MEDIAFAX Ştefan Lungu, director de comunicare în Ministerul Turismului.

140 afișări
Imaginea articolului "Imnul turistic al României", lansat pe 1 Mai

"Imnul turistic al României", lansat pe 1 Mai

"Imnul este destinat în primul rând pieţelor internaţionale şi va fi promovat ca atare. El va deveni un şlagăr anul acesta pe Litoral, pentru că este uşor de cântat şi are versuri uşor de reţinut", a spus Ştefan Lungu.

Imnul este interpretat de mai mulţi solişti, printre care şi Gheorghe Zamfir. Lungu nu a dorit să dezvăluie numele celorlalţi interpreţi şi nici pe al compozitorului.

"Ceilalţi interpreţi sunt, deocamdată, o supriză pe care o vom dezvălui la lansarea imnului. Crearea imnului a costat aproximativ 10.000 de euro", a mai afirmat reprezentantul ministerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici