În culisele B'estfest: 1.200 de cutii de bere şi 140 de litri de vodcă şi whisky

Pe măsură ce pregătirile pentru B'estfest intră pe ultima sută de metri, organizatorii pun la punct ultimele detalii, pregătind pentru backstage 1.000 de prosoape, 800 de litri de apă, 1.200 de cutii de bere, 500 de litri de suc, peste 100 de litri de vin şi 140 de litri de votcă şi whisky.

22 afișări
Imaginea articolului În culisele B'estfest: 1.200 de cutii de bere şi 140 de litri de vodcă şi whisky

În culisele B'estfest: 1.200 de cutii de bere şi 140 de litri de vodcă şi whisky

Pe lângă aranjamentele destinate artiştilor, potrivit organizatorilor B'estfest, care va avea loc vineri, sâmbătă, duminică şi pe 11 iulie, în parcarea Romexpo, în perimetrul festivalului vor fi amplasate mai multe zone-restaurant, precum şi numeroase baruri, achiziţionarea produselor alimentare şi a băuturilor urmând să se facă doar pe baza jetoanelor, la fel ca şi la ediţia de anul trecut.

Jetoanele pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfârşitul fiecărei zile, jetoanele în plus pot fi schimbate înapoi în bani. Publicul va avea la dispoziţie un meniu variat de feluri de mâncare, de la sandvişuri şi mici, frigărui sau cârnăciori pe grătar, până la specialităţi italiene, chinezeşti şi multe alte sortimente. În ceea ce priveşte băuturile, în spaţiul festivalului vor fi disponibile: bere la pahar, răcoritoare, apă, limonadă şi suc proaspăt de portocale. De asemenea, vor exista şi anul acesta vânzători mobili de bere.

Printre artiştii care vor urca pe scenele festivalului la sfârşitul săptămânii se numără Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Manu Chao, Nelly Furtado, Sunrise Avenue, Roisin Murphy etc.

Biletele pentru B'estfest mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, dar şi online, de pe www.myticket.ro. De asemenea, bilete pentru o singură zi vor fi disponibile şi la casele de bilete amenajate la intrarea în spaţiul festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici