In Flames concertează la Bucureşti (Video)

Trupa suedeză In Flames concertează în 30 martie la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit site-ului oficial al trupei.

59 afișări
Imaginea articolului In Flames concertează la Bucureşti (Video)

In Flames concertează la Bucureşti (Imagine: www.metalexpressradio.com)

Concertul din România face parte din turneul european al formaţiei ce va începe în luna martie.  Astfel,  printre ţările în care In Flames va concerta se număra Croaţia, Serbia, Slovenia, Bulgaria şi Ungaria.

"Nu am concertat până acum în aceste ţări din Europa şi de-abia aşteptăm. Sperăm să cunoaştem cât mai mulţi oameni noi şi să vedem cât mai multe locuri noi în acest turneu", a declarat unul din membri In Flames.

In Flames s-a format în 1990 în Gothenborg, Suedia, lansând de-a lungul timpului nu mai puţin de nouă materiale discografice.

Considerată una dintre pionerii genului pe care îl abordează, melodic death metal, In Flames a vândut peste 2 milioane de albume în toată lumea.

De asemenea, trupa a fost recompensată cu numeroase premii printre care se numără echivalentul suedez al premiilor Grammy, Grammis Awards, Swedish Export Award şi Metalhammer Golden Gods.

Printre materialele discografice lansate din 1990 până în prezent fac parte "Lunar strain" (1993), "Colony" (1999), "Soundtrack to Your Escape" (2004), "Come Clarity" (2006) şi "A Sense of Purpose" (2008).

In Flames este formată din Anders Fridén (voce), Jesper Strömblad (chitară), Björn Gelotte (chitară), Peter Iwers (chitară-bas) şi Daniel Svensson (tobe).

In Flames - "Trigger"

Citeşte şi:

Sepultura concertează la Bucureşti

Soulfly revine în România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici