Încasări record pentru Universal Pictures (Galerie Video)

Filmele "Mamma Mia!" şi "Mumia: Mormântul Împăratului Dragon" au impulsionat vânzările de bilete pentru producţiile Universal Pictures, care au depăşit pragul de un miliard de dolari în afara Americii de Nord.

16 afișări
Imaginea articolului Încasări record pentru Universal Pictures (Galerie Video)

Încasări record pentru Universal Pictures

Vânzările de bilete au ajuns la un miliard de dolari pe 13 august, ceea ce face ca Universal Studios să se pregătească pentru cel mai de succes an din istoria lor, potrivit informaţiilor date publicităţii de divizia General Electric.

În 2007, Universal Studios a avut încasări de 1,03 miliarde de dolari din vânzările de bilete în cinematografele din afara Americii de Nord pe parcursul întregului an.

Pentru America de Nord, care include Statele Unite şi Canada, vânzările de bilete ale Universal au atins suma record de 1,09 miliarde de dolari anul trecut.

Până în acest moment, în box office-ul nord-american, Universal Studios figurează cu încasări de 805 milioane de dolari.

Potrivit Universal, succesul în materie de încasări a fost asigurat, anul acesta, de trei filme care au avut fiecare vânzări de bilete de peste 100 de milioane de dolari.

Acestea sunt "Mamma Mia!" (180 de milioane de dolari), "Mumia: Mormântul Împăratului Dragon" (152 de milioane de dolari) şi thrillerul "Wanted" (123 de milioane de dolari)

Studiourile au precizat că se estimează o uşoară scădere a încasărilor în restul anului, deşi sunt programate pentru lansare producţii precum thrillerul "Death Race", comedia "Role Models" şi drama "Changeling".

Mamma Mia!

The Mummy 3

Wanted

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici