Incident fără sens într-o biserică. Un pastor a rugat mai mulţi copii să-l scuipe, să-l pocnească şi să-l taie/ Explicaţia bizară a bărbatului | VIDEO

O biserică din statul american Ohio şi-a cerut scuze pentru comportamentul ”neadecvat” al unui pastor care a rugat mai mulţi elevi să îl scuipe, pălmuiască şi să-l taie cu un cuţit de friptură.

2439 afișări
Imaginea articolului Incident fără sens într-o biserică. Un pastor a rugat mai mulţi copii să-l scuipe, să-l pocnească şi să-l taie/ Explicaţia bizară a bărbatului | VIDEO

Incident bizar într-o biserică. Un pastor a rugat mai mulţi copii să-l scuipe, pocnească şi să-l taie cu un cuţit

Pastorul care conduce biserica, Justin Ross, şi-a cerut scuze pe Facebook de la elevii implicaţi de incident. Copiii au fost duşi la biserică în timpul programului after-school, lunea trecută, de alt pastor, pe nume Jaddeus Dempsey. Programul include activităţii educaţionale şi socializare.

”Jaddeus s-a dus în faţa studenţilor şi le-a spus: ”Am să vă rog să faceţi ceva ce pare puţin ciudat. Este cineva aici care vrea să mă scuipe în faţă, o puteţi face fără repercursiuni”, a povestit pastorul Justin Ross.

Unii elevi au acceptat oferta. Apoi Dempsey i-a rugat să-i pocnească, iar unii dintre ei au făcut-o.

”Pot s-o fac din nou?”, a întrebat un elev. Pastorul i-a dat acordul.

În acel moment copiii au scos telefoanele şi au început să filmeze. Tot atunci Dempsey le-a cerut elevilor să-l taie cu un cuţit: ”Vreau să sângerez”.

După toată această scenă şocantă, pastorul s-a pus pe un scaun şi le-a povestit copiilor despre procesul lui Iisus şi crucificarea Lui.

Pastorul Ross afirmă că biserica nu apreciază asemenea comportamente, chiar dacă preotul Dempsey a vrut să trimită un mesaj.

Şi pastorul implicat în incident şi-a cerut scuze pentru comportamentul său: ”Îmi pare atât de rău pentru că am interpretat greşit (…) şi îmi cer scuze de la cei cărora le-am greşit”. Mulţi utilizatori de Facebook au sărit în apărarea pastorului Dempsey, în timp ce biserica caută să-l pedepsească pe acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici