Incredibil cum arată, la 61 de ani, frumoasa actriţă Ornella Muti

Ornella Muti, pe numele său adevărat Francesca Romana Rivelli, născută pe 9 martie 1955 în Roma, este o actriţă italiană. One.ro dezvăluie cum arată în prezent celebra actriţă italiană, renumită pentru frumuseţea sa.

6025 afișări
Imaginea articolului Incredibil cum arată, la 61 de ani, frumoasa actriţă Ornella Muti

Incredibil cum arată, la 61 de ani, frumoasa actriţă Ornella Muti (Imagine: en.unifrance.org)

Născută dintr-un tată napolitan şi o mamă estoniană, Francesca are o soră mai mare, Claudia, născută în 1951.

Ornella Muti, a lucrat ca model în adolescenţă şi a debutat în cinematografie, în anul 1970, în filmul La Moglie più bella (The Most Beautiful Wife). Primele roluri le-a jucat în filme italiene, iar debutul internaţional s-a consemnat în 1980 când a jucat în filmul britanicFlash Gordon. A apărut şi în filme americane ca Oscar (1991) şi Once upon a Crime (1992). Este cunoscută mai ales pentru apariţiile în reclamele la pastele Giovanni Panzani.

A fost casatorita de două ori, mai întai cu Alessio Orano (colegul ei din "The Most Beautiful Wife" ) între 1975-1981 şi mai apoi cu Federico Facchinetti (1988–1996).

Ornella Muti are 3 copii: Naike Rivelli (n. 1974), care este model şi actriţă, ca şi mama sa, şi al cărei tată este regizorul spaniol José Luis Bermúdez; un fiu, Andrea, şi o a doua fată, Carolina, ambii proveniţi din căsătoria cu Facchinetti.

În 1994, un sondaj realizat de către cititorii revistei Class a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume, mai informează one.ro.

Imaginile cu Ornella Muti aşa cum arată în prezent pot fi văzute aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici