INEDIT: Voltaj va susţine primul său concert simfonic, pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti - VIDEO

Trupa Voltaj va susţine primul concert simfonic din cariera sa, intitulat "Din toată inima", pe 16 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

1289 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Voltaj va susţine primul său concert simfonic, pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti - VIDEO

Voltaj va susţine primul său concert simfonic, pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Din toată inima" va fi un spectacol muzical în care hiturile Voltaj şi orchestra Simona Strugaru Symphonics şi-au propus să ofere publicului un show inedit.

"Este o premieră şi o bucurie pentru noi să cântăm alături de o orchestră filarmonică formată din 45 de muzicieni. Ne pregătim intens pentru acest concert şi abia aşteptăm să vedem reacţia fanilor noştri când vor auzi piese mai vechi şi mai noi cântate alături de o orchestră", a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj, într-un mesaj publicat pe contul de Facebook al formaţiei.

Concertul simfonic de la Bucureşti va încheia turneul "Din toată inima", desfăşurat de trupa Voltaj în mai multe oraşe din ţară.

Toate încasările de la concertul din Bucureşti vor fi donate copiilor aflaţi în dificultate, prin intermediul asociaţiilor World Vision România, Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor şi Fundaţia Casa Hospice.

Biletele se găsesc la casieria Sălii Palatului, în reţeaua magazinelor: Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la oficiile Poştei Române, în librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.salapalatului.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro. Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 40 de lei şi 60 de lei.

Trupa Voltaj a reprezentat România la Eurovision 2015, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", ocupând locul al 15-lea în finala competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici