Informaţia pe care mulţi o aşteptau de ani de zile: Armata SUA a confirmat că aceste imagini cu OZN-uri sunt autentice | VIDEO

Forţele Navale ale Statelor Unite au confirmat existenţa unor imagini care arată OZN-uri gonind prin aer. Oficialii au declarat că nu ştiu cu exactitate ce anume sunt obiectele, scrie CNN.

21842 afișări
Imaginea articolului Informaţia pe care mulţi o aşteptau de ani de zile: Armata SUA a confirmat că aceste imagini cu OZN-uri sunt autentice | VIDEO

The US Navy just confirmed these UFO videos are the real deal

Obiectele care pot fi văzute în trei filmări declasificate de către Armata SUA sunt numite „fenomene aeriene neidentificate”, susţine Josh Gradisher, purtătorul de cuvânt al Marinei americane, într-un interviu acordat CNN

Imaginile, publicate între decembrie 2017 şi martie 2018 de către Academia de Arte şi Ştiinţe „To the Stars”, arată obiecte alungite, care se mişcă cu repeziciune, surprinse de senzorii cu infraroşu ale avioanelor de luptă americane.

În imagini se poate vedea cum senzorii localizează o ţintă în timp ce această zboară cu viteză, înainte să accelereze în afara cadrului, mişcându-se prea haotic pentru a fi localizată din nou de senzori.

Două dintre videoclipuri, amândouă surprinse în 2005, conţin înregistrări audio ale conversaţiilor purtate de piloţii americani, aceştia încercând să înţeleagă ce au văzut.

Cu toate acestea, cele două filmări reprezintă doar o fracţiune din incidentele pe care piloţii Forţelor Navale americane le întâlnesc în timpul misiunilor de antrenament.

„Pentru mulţi ani, piloţii noştri nu au raportat aceste incidente din cauza controverselor legate de teoriile care ar putea explica sau nu ceea ce se întâmplă în aceste imagini”, spune Gradisher.

Singurul mod de a afla cu adevărat ce sunt aceste obiecte neidentificate, potrivit purtătorului de cuvânt al Marinei americane, este ca piloţii să raporteze incidentele imediat ce se întâmplă.

Academia de Arte şi Ştiinţe „To the Stars”, o organizaţie pentru studiul OZN-urilor şi a vieţii extraterestre, a fost fondată în 2015 de către Tom Delonge, fost solist şi chitarist al formaţiei Blink-182.

Trupa americană Blink-182 şi-a câştigat notorietatea în anii 1990 pentru concertele pline de energie şi versurile uneori absurde, în cele din urmă devenind nelipsită din topul celor mai bune formaţii de punk-rock din întreaga lume. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici