"Inglourious Basterds", în regia lui Tarantino, va avea o continuare - VIDEO

Producătorii lungmetrajului "Inglourious Basterds" au decis să realizeze o continuare a filmului, deşi au catalogat prestaţia actorului Brad Pitt, interpretul personajului principal, drept "cea mai proastă din cariera acestuia", informează femalefirst.co.uk.

44 afișări
Imaginea articolului "Inglourious Basterds", în regia lui Tarantino, va avea o continuare - VIDEO

"Inglourious Basterds", în regia lui Tarantino, va avea o continuare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harvey Weinstein, unul dintre producătorii filmului, nu a fost deloc impresionat de maniera în care Brad Pitt a interpretat rolul locotenentului Aldo Raine, şeful Rezistenţei evreieşti din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Personajul lui Pitt este un rebel din Tennessee (SUA), care conduce o bandă de opt soldaţi evrei americani ce vor să se răzbune pe nazişti în Franţa aflată sub Ocupaţie.

Weinstein consideră, totodată, că acest film este atât de neobişnuit şi de dificil de încadrat într-o categorie încât fanii nu au decât două alegeri: să iubească sau să urască această peliculă.

Într-un interviu acordat revistei GQ, Harvey Weinstein a declarat: "Nu e amuzant, nu e interesant, nu e un film realist despre război şi, cu toate acestea, nu este nicio parodie, nici o poveste falsă despre război. Nu conţine nicio implicare emoţională, nu are o intrigă delicios de ironică şi nici nu prezintă o poveste plină de elemente trash-pop. Nu are nimic din toate acestea".

"Brad Pitt face cel mai prost rol din viaţa lui, afişând un permanent zâmbet afectat, ca şi cum jumătatea stângă a feţei sale ar fi fost injectată cu ciment, pe care el trebuie să îl menţină cu stoicism pentru mult timp în faţa camerelor de filmat, în timpul scenelor fără dialoguri", a completat acelaşi celebru producător american.

Însă acesta şi întreaga distribuţie sunt atât de entuziasmaţi de lansarea filmului, încât Weinstein a început să facă planuri pentru finanţarea unei continuări a acestui lungmetraj: "Brad (Brad Pitt - n.r.) vrea să joace în «Inglorious II». Cu toţii vrem să facem acest film. Şi primul film nici nu a fost lansat încă!".

Pelicula "Inglourious Basterds", regizată de Quentin Tarantino, proiectată în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes, va fi lansată în cinematografe pe 21 august.

"Inglourious Basterds" este un proiect cinematografic despre cel de-Al Doilea Război Mondial, care împrumută elemente din genul spaghetti western, ce include filme produse la mijlocul anilor '60 de studiourile de producţie italiene, care demitizează convenţiile genului western american, combinând lirismul cu violenţa brutală.

Din distribuţia filmului mai fac parte Til Schweiger, cunoscut din producţii precum "Tomb Rider" şi "Regele Arthur", Christoph Waltz, Daniel Bruhl, Eli Roth şi Mike Myers.

Tarantino a achiziţionat titlul şi drepturile pentru remake-ul filmului cu acelaşi nume, lansat de Enzo Castellari, în 1978, dar a declarat că scenariul este unul original.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici