Inimi, broaşte şi stele de mare, le-ai mânca dacă ar fi din ciocolată? GALERIE FOTO

Mulţi oameni spun că ar mânca orice dacă e făcut din ciocolată. Englezoaica Sarah Hardy pare hotărâtă se testeze această teorie. Artista într-ale bucătăriei creează sculpturi realistice în ciocoloată.

473 afișări
Imaginea articolului Inimi, broaşte şi stele de mare, le-ai mânca dacă ar fi din ciocolată? GALERIE FOTO

Inimi, broaşte şi stele de mare, le-ai mânca dacă ar fi din ciocolată ? (Imagine: Boredpanda)

De la  anatomie la creaturi marine, nimic nu e prea complicat pentru Hardy.

„Ca sculptor clasic am expus în mai multe galerii şi am lucrat pe mai multe figurine de ceară şi recuzită pentru muzee înainte să-mi dau seama că pot să combin pasiunea mea pentru sculptură cu dependedenţa mea de ciocolată şi prăjiturii.“ a declarat Hardy pentru site-ul boredpanda.

Ea a continuat vorbind despre manifestul ei artistic: „Aş putea explora propria mea artă şi interesul în vanitate, într-un  mediu comestibil. Un mediu care să dureze suficient cât să poată fii expus şi admirat înainte să fioe consumat şi distrus.“

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici