Inna, desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit din Franţa

Cântăreaţa română Inna a fost desemnată cel mai bun artist din anul 2011, la gala muzicală Les Trophees de la Nuit, organizată la Paris, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

359 afișări
Imaginea articolului Inna, desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit din Franţa

Inna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul de luni seară a fost organizat de revista Paris Nuit, la hotelul Lido de pe bulevardul Champs Elysees din Paris. Premiul obţinut de artista din România a fost oferit în anii precedenţi unor artişti foarte valoroşi, precum Martin Solveig şi Bob Sinclair.

Cu două zile înainte de această gală, Inna a participat, pentru al doilea an consecutiv, la unul dintre cele mai mari evenimente din muzica dance care sunt organizate în Franţa - Starfloor.

Ca şi în 2010, Inna a fost unul dintre invitaţii principali ai show-ului şi a urcat pe scenă alături de alte nume mari din muzica internaţională, precum Flo-Rida, Taio Cruz, Jason Derulo şi David Guetta.

Joi seară, special de Ziua Naţională a României, Inna va posta pe pagina ei de Facebook videoclipul unei piese în limba română. Filmările au fost realizate la Paris.

Totodată, în luna decembrie, Inna va susţine un turneu în Rusia şi în Franţa, iar de Revelion va susţine un concert în Maroc.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toată lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa până în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul anului 2007, cântăreaţa s-a întâlnit cu cei trei producători de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului său single, "Hot".

În doar câteva luni, Inna a obţinut un succes fără precedent. "Hot" a cucerit cele mai înalte poziţii din topurile din toată lumea, la scurt timp după lansare. Astfel, povestea a continuat - toate single-urile lansate, "Love", "Deja-Vu", "Amazing", "Sun is Up" au devenit hituri, iar Inna a fost răsplătită cu cele mai mari premii internaţionale în domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici