Înregistrarea video a unei femei care dansează înainte de o mastectomie face senzaţie pe internet - VIDEO

O înregistrare video cu o femeie care execută un număr de dans, într-o sală de operaţie dintr-un spital din San Francisco, chiar înainte de a suporta o dublă mastectomie, face senzaţie pe internet.

690 afișări
Imaginea articolului Înregistrarea video a unei femei care dansează înainte de o mastectomie face senzaţie pe internet - VIDEO

Înregistrarea video a unei femei care dansează înainte de o mastectomie face senzaţie pe internet

Imaginile o prezintă pe Deborah Cohan, un experimentat medic ginecolog, deja îmbrăcată în halatul pentru operaţia de mastectomie, realizând un număr de dans cu un grup de anestezişti şi alţi membri ai corpului medical.

Joi, peste 1,4 milioane de persoane au vizionat acel videoclip, realizat pe ritmurile piesei "Get Me Bodies", interpretată de Beyonce, în care Deborah Cohan poate fi văzută făcând multe piruete şi afişând un zâmbet larg.

"Nimic nu mă face mai fericită decât să-i fac pe oameni să danseze, să se mişte şi să îşi folosească corpurile", a declarat ea pe blogul ei, înainte de operaţia pe care a suportat-o la centrul medical al Universităţii California din San Francisco (UCSF).

Pe blogul ei, intitulat "Călătoria lui Deborah către vindecare" şi găzduit de fundaţia Caring Bridge, Deborah cere utilizatorilor să se filmeze sau să se fotografieze pe ritmurile piesei lui Beyonce, indiferent de locul în care se află.

Deborah Cohan a primit numeroase mesaje de încurajare. "Ce moment de inspiraţie!", scria unul dintre utilizatori, în timp ce altul a spus: "Sunteţi o femeie foarte curajoasă. Continuaţi aşa!".

Pacienta, care a fost externată miercuri, se află în prezent în convalescenţă şi se simte bine.

"Îmi făceam griji mai mult pentru numărul de dans decât pentru operaţia mea", a declarat ea pentru postul de televiziune local KTVU, înainte de a adăuga: "Mă simt foarte bine".

Mastectomia este o operaţie prin care se îndepărtează pe cale chirurgicală întregul ţesut mamar al unui sân. Dubla mastectomie este operaţia de extirpare a întregului ţesut mamar de la ambii sâni. Acest tip de operaţie este realizată pentru a trata sau preveni cancerul mamar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici