Instagram îţi dă, în sfârşit, opţiunea pe care o aştepta toată lumea

  • Instagram va oferi în curând opţiunea de a încarca o poză de pe desktop
  • Până acum, majoritatea opţiunilor au fost rezervate pentru aplicaţia de mobil
  • Vei putea să creezi sau să editezi postări şi să aplici filtre
1932 afișări
Imaginea articolului Instagram îţi dă, în sfârşit, opţiunea pe care o aştepta toată lumea

Instagram îţi dă, în sfârşit, opţiunea pe care o aştepta toată lumea

În curând, vei putea să foloseşti Instagram mai uşor şi pe desktop. Aplicaţia deţinută de Facebook va permite utilizatorilor să încarce o poză de pe laptop sau PC. 

1 din 4 oameni care au un smartphone în acest moment folosesc Instagram. Peste 90% însă de pe mobil. Iar Instagram vrea să aducă utilizatori noi cu această opţiune. Utilizatorii nu doar că vor putea urca poze de pe laptop, ci vor putea adăuga şi filtre la poze.
 
Noua opţiune îi bucură mai ales pe creatorii de conţinut. Îţi spune Ines Stana motivele.
 
„Eu, personal, nu editez pe Instagram, editez în Photoshop, de exemplu. Dar mi-e mult mai uşor să postez direct de pe calculator, să nu mai trebuiască să trimit poza pe telefon ca să o pot posta. Mi se pare extrem de folositor şi trebuia implementat de mult acest lucru.”, spune Ines Stana. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici