"Întâlnire cu spartanii", pe primul loc în box office-ul nord-american

Superproducţia "Întâlnire cu spartanii", o parodie după mai multe lungmetraje istorice apărute anul trecut, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, devansând ultima parte a seriei "Rambo", cu Sylvester Stallone în rolul principal.

7 afișări
Imaginea articolului "Întâlnire cu spartanii", pe primul loc în box office-ul nord-american

"Întâlnire cu spartanii", pe primul loc în box office-ul nord-american

"Întâlnire cu spartanii/ Meet the spartans" a încasat în primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane 18,7 milioane de dolari, în timp ce "Rambo IV" a obţinut 18,15 milioane de dolari.


Filmul parodiază mai multe superproducţii istorice ale anului 2007, printre care şi "300 - Eroii de la Termopile", care pune în scenă o bătălie dintre greci şi armata persană, în secolul al V-lea î.Ch.

"Rambo", continuare a unei francize lansate în anii '80, îl prezintă pe John Rambo după 20 de ani de la ultima sa misiune. De atunci, eroul s-a retras în nordul Thailandei, unde duce un trai izolat în munţi, supravieţuind de pe urma pescuitului şi a comerţului cu şerpi veninoşi. Marcat de o viaţă în care a văzut şi a simţit prea multă violenţă, a ales să trăiască simplu, evitând societatea care l-a dezamăgit. Însă războinicul este nevoit să se întoarcă. În inima junglei se vor revărsa râuri de sânge şi iadul se va dezlănţui.

Pe poziţia a treia în box office-ul nord american s-a situat comedia romantică "27 de rochii", povestea unei domnişoare de onoare ghinioniste, în regia lui Anne Fletcher, care a avut încasări de 13,6 milioane de dolari.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Comoara Naţională: Cartea Secretelor", un film în regia lui Jon Turteltaub, cu Nicolas Cage în rolul principal (4,7 milioane de dolari), şi de comedia "Mad Money", cu Diane Keaton, Katie Holmes şi Queen Latifah (4,6 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici