INTERVIU: Ce surpriză pregăteşte Iuliana Puşchilă în finala de la "Vocea României"

Iuliana Puşchilă, care va lupta să devină "Vocea României" în finala ce va fi difuzată luni, de la 20.30, la Pro TV, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că pregăteşte o surpriză pentru marea finală a show-ului, respectiv un recital împreună cu trupa Voltaj.

2052 afișări
Imaginea articolului INTERVIU: Ce surpriză pregăteşte Iuliana Puşchilă în finala de la "Vocea României"

INTERVIU: Ce surpriză pregăteşte Iuliana Puşchilă în finala de la "Vocea României"

Prezentăm integral interviul acordat MEDIAFAX de Iuliana Puşchilă:

Reporter: Cum a început cariera ta muzicală şi cât timp studiezi în fiecare zi?

Iuliana Puşchilă: Am început să cânt de la 8 ani şi uşor, uşor am descoperit şi alte lucruri care îmi plac: chitara, pianul şi dansul şi aşa am pornit pe acest drum, dar nu mi-am dat seama că aceasta este menirea mea până în momentul în care am apărut pe scenă. Cu cât eşti mai des pe scenă, îţi doreşti să râmâi acolo mereu. Pur şi simplu nu mai poţi să renunţi când guşti plăcerea acelor momente.

Reporter: Cum ai ajuns să participi la show-ul "Vocea României" de la Pro TV?

Iuliana Puşchilă: Am primit un telefon în ora de matematică şi am fost anunţată că un now show se va lansa în toamnă la Pro TV. M-am dus la preselecţii, dar nu ştiam mai nimic despre această competiţie, nu m-am aşteptat nicio clipă să fie aşa grandioasă!

Reporter: Cum s-a schimbat viaţa ta după apariţia în primele ediţii?

Iuliana Puşchilă: Cred că oamenii au început să mă cunoască mai bine după ultimele trei ediţii. De atunci au început să îmi scrie şi mai multe mesaje. După prima ediţie live şi după ce am cântat piesa "Stop", oamenii au avut o reacţie foarte puternică.

Reporter: Ce a însemnat participarea la o emisiune de o asemenea complexitate şi ce ai învăţat de la antrenorii show-ului?

Iuliana Puşchilă: A însemnat aşa de mult! Am învăţat atât de multe lucruri, încât ele mi-au intrat în reflex şi am avut profesori atât de buni că nici măcar nu-mi dau seama momentul exact în care am asimilat toată această informaţie!

Reporter: Cum o să cucereşti antrenorii şi publicul în marea finală. Ce surprize pregăteşti?

Iuliana Puşchilă: Pregătesc o mare surpriză pentru finală şi asta pentru că voi cânta cu trupa Voltaj şi va ieşi un super show! Mă bucur foarte tare că au acceptat să cântăm împreună şi sunt fericită că am ocazia asta, pentru că sunt fana lor de când eram foarte mică!

Reporter: Ce planuri ai după finalizarea competiţiei? O să îţi dezvolţi cariera muzicală aici sau vrei să cucereşti piaţa internaţională?

Iuliana Puşchilă: După acest concurs îmi doresc să fiu cunoscută în România şi uşor, uşor, de ce nu, să cuceresc şi piaţa internaţională, însă consider că România este şansa mea. Aici oamenii mă ştiu, m-au susţinut şi au fost alături de mine!

A doua zi de Crăciun, luni, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României", de la Pro TV, îşi va desemna câştigătorul. Marea finală în care se vor lupta Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan va avea toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

Cel care va obţine marele premiu şi titlul de "Vocea României" va primi un cec de 100.000 de euro şi va avea pe piaţă un album lansat de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate de asemenea de Universal Music România.

(Interviu realizat de Mădălina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici