Ioan Gyuri Pascu va cânta în deschiderea concertului lui Suzanne Vega de la Bucureşti

Ioan Gyuri Pascu va susţine un recital în deschiderea concertului pe care cântăreaţa Suzanne Vega îl va susţine, pe 16 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Fundaţia Phoenix.

9 afișări
Imaginea articolului Ioan Gyuri Pascu va cânta în deschiderea concertului lui Suzanne Vega de la Bucureşti

Ioan Gyuri Pascu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Ioan Gyuri Pascu a debutat în anul 1982, iar din 1987 şi până în 2007 a făcut parte din grupul Divertis. Artistul a lansat 11 albume, iar cel mai recent material discografic al său, intitulat "La jumătatea vieţii", a apărut în 2007.

Suzanne Vega va cânta în România într-o formulă de trio, alături de Gerry Leonard, la chitară electrică şi acustică, şi de Mike Visceglia, la chitară bas.

Fiind recunoscută drept una dintre cele mai importante compozitoare din generaţia sa, Suzanne Vega se numără printre protagoniştii revitalizării muzicii folk la începutul anilor '80, când, acompaniată doar de chitara proprie, a cântat ceea ce a fost etichetat drept folk contemporan sau neo-folk.

"Luka", cea mai cunoscută piesă a artistei, a intrat în cultura pop ca fiind singurul hit ce a fost scris vreodată din perspectiva unui băieţel abuzat, iar "Tom's Diner" rămâne unul dintre cele mai difuzate şi mai fredonate cântece. De altfel, restaurantul în care se întâlneau personajele din celebrul serial "Seinfeld" este acelaşi cu cel din clipul "Tom's Diner".

Tom's Diner

Luka

Biletele pentru concert costă între 75 şi 250 de lei şi se pot găsi online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro şi www.eventim.ro, la magazinele Diverta, Muzica şi Germanos şi la Sala Palatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici