Ion Ţiriac va primi joi cel mai scump model Porsche

Ion Ţiriac va primi joi automobilul Porsche 918 Spyder, comandat anul trecut şi fabricat special pentru omul de afaceri, modelul fiind cea mai scumpă maşină din portofoliul constructorului german.

1344 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac va primi joi cel mai scump model Porsche

Ion Ţiriac (Imagine: Bogdan Baraghin / Mediafax Foto)

Vehiculul hibrid a fost produs într-o serie limitată de 918 exemplare şi are numărul 378. Acesta va fi expus în cadrul Ţiriac Collection.

La evenimentul organizat joi la Ţiriac Collection Otopeni va participa şi Michael Drolshagen, vice-preşedinte After Sales Porsche AG şi fost director al liniei de producţie pentru modelul 918 Spyder.

Porsche 918 Spyder este o maşină sport hibrid care dispune de un motor V8 de 4.6 litri şi 608 cai putere, dar şi de două motoare electrice de 279 de cai putere. Preţul de pornire al automobilului este de 847.000 de dolari (aproximativ 750.000 de euro).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici