Iron Maiden şi-au programat şedinţe de masaj după concertul de la Bucureşti (Galerie Video)

Membrii trupei Iron Maiden, care va concerta, luni, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, vor avea amenajate în culise două cabine de masaj - una dintre metodele preferate de relaxare ale muzicienilor, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

12 afișări
Imaginea articolului Iron Maiden şi-au programat şedinţe de masaj după concertul de la Bucureşti (Galerie Video)

Iron Maiden şi-au programat şedinţe de masaj după concertul de la Bucureşti

Pe lângă cele două cabine pentru răsfăţ, echipa trupei a solicitat să fie amenajate încă zece camere, care să includă birourile de producţie, garderobele, precum şi o zonă pentru fumat.

Pe durata scurtei vizite în România, la fel ca şi Metallica sau Lenny Kravitz, membrii Iron Maiden vor avea la dispoziţie maşini Mercedes - două limuzine S Class, un SUV ML şi o dubă Viano.

Potrivit organizatorilor concertului, rockerii nu par a fi la fel de pretenţioşi când cand vine vorba de mâncare: ei preferă micul dejun englezesc, supa făcută în casă şi diferite salate, berea urmând să fie la loc de cinste în frigiderele din culise, alături de cutiile cu băuturi energizante.

Luni sera, Iron Maiden va concerta la Bucureşti, pe Stadionul Cotroceni, spectacolul făcând parte din turneul mondial "Somewhere Back In Time", care s-a bucurat de un succes impresionant în toată lumea.

Concertul le va oferi fanilor Iron Maiden şansa de a vedea cel mai elaborat şi spectaculos show al trupei, ce va beneficia de legendara scenă egipteană din Powerslave Tour.

Ultimele bilete disponibile rămase pentru concert pot fi achiziţionate până duminică, din reţeaua magazinelor Diverta, urmând ca în ziua concertului, în limita disponibilităţii, acestea să se găsească şi la casele de bilete de la intrarea în stadion.

 

Iron Maiden - "Fear Of The Dark"

Iron Maiden - "Hallowed be thy name"

Iron Maiden - "Different World"

Iron Maiden - "The Wicker Man"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici