"It's a Wonderful Life", cel mai bun film de sărbători

Filmul "O viaţă minunată"/ "It's a Wonderful Life, din 1946, în regia lui Frank Capra, a fost votat cel mai bun film pe tema sărbătorilor de iarnă, informează site-ul britanic mirror.co.uk

3 afișări
Imaginea articolului "It's a Wonderful Life", cel mai bun film de sărbători

"It's a Wonderful Life", cel mai bun film de sărbători

O cincime dintre cele 7.500 de persoane chestionate de publicaţie au votat filmul "O viaţă minunată"/ "It's a Wonderful Life", din 1946, în regia lui Frank Capra, ca fiind cel mai bun film pe tema sărbătorilor de iarnă.

Filmul spune povestea lui George Bailey, interpretat de James Stewart, care este oprit din încercarea de a se sinucide de un înger, care îi arată cum ar fi fost lumea dacă el nu ar fi existat niciodată.

Pe locul doi în clasament s-a situat filmul "Omul de zăpadă"/ "The Snowman", iar pe locul trei, producţia "Singur acasă"/ "Home Alone". În top mai figurează şi alte filme cunoscute, precum: "Muppet Colindă de Crăciun"/ "Muppet Christmas Carol", "Miracol pe strada 34"/ "Miracle on 34th St", din 1994, "Santa Claus the Movie" şi "Un Crăciun Deosebit"/ "White Christmas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici