Iulia Vântur are o colecţie de căni din ţările în care a călătorit

Iulia Vântur, prezentatoarea "Ştirilor ProTv de weekend" şi a emisiunii "Dansez pentru tine", a vorbit duminică în emisiunea "Weekend cu Monica Dascălu" de la Pro Tv Internaţional despre colecţia ei de căni, provenite din ţările pe care le-a vizitat.

208 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur are o colecţie de căni din ţările în care a călătorit

Iulia Vântur are o colecţie de căni din ţările în care a călătorit

Iulia Vântur, prezentatoarea "Ştirilor ProTv de weekend" şi a emisiunii "Dansez pentru tine" care va începe simultan pe ProTv şi pe ProTv Internaţional vineri, 20 martie, de la ora 20.30, a fost invitata Monicăi Dascălu, în această duminică, la emisiunea "Weekend cu Monica Dascălu", pe ProTv Internaţional.

Vorbind despre suveniruri aduse din ultima vacanţă, ea i-a povestit Monicăi despre colecţia impresionantă de căni pe care a mărit-o de-a lungul timpului cu câte un exemplar din fiecare ţară în care a călătorit.

"Totul a pornit de la prietena mea Lili, cu care am copilărit şi cu care mă ştiu încă de când aveam 3 ani. De câte ori plecam pe undeva ea mă ruga să îi aduc câte un astfel de suvenir şi aşa am început să-mi cumpăr şi mie", povesteşte Iulia, care în prezent a adunat câteva zeci de căni din New York, Los Angeles, Londra, Seychelles, Bali, Dubai, Paris, câteva din Italia, locuri pe care a ajuns să le viziteze.

Însă numărul obiectelor a fost crescut şi de cadourilor apropiaţilor, care ştiind pasiunea vedetei ProTv nu s-au întors cu mâna goală din vacanţe. Astfel, în fiecare dimineaţă ea îşi bea cafeaua dintr-altă cană.

"Pot spune că în fiecare zi îmi savurez cafeaua în alt colţ al lumii, deşi unele nu sunt aşa comode şi au forme mai ciudate cum este cea din Praga, care imită ca formă o cutie de hârtie ondulată şi are şi culoare interesantă, în sepia", precizează prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", care a adaugăt că preferata ei este o cană cu un ceas ieşit în relief, din Viena, primită de la mama ei.

Iulia recunoaşte că au fost şi momente când colecţia ei a început să descrească, însă ea consideră că fiecare cană care se sparge e un semn ca să se întoarcă în locul respectiv şi să mai cumpere una.
Tot la "Weekend cu Monica Dascălu", Iulia Vântur a vorbit în premieră despre nou sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici