Iulia Vântur ne oferă reţeta prin care reuşeşte să scape de kilogramele în plus

În noul număr de septembrie, revista “Ce se întâmplă, doctore?” le propune cititorilor să-şi păstreze starea de bună dispoziţie de peste vară prin dietă, sport şi un stil de viaţă echilibrat.

816 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur ne oferă reţeta prin care reuşeşte să scape de kilogramele în plus

Iulia Vântur ne oferă reţeta prin care reuşeşte să scape de kilogramele în plus

Iulia Vântur este un model în ceea ce priveşte viaţa sănătoasă: tonică, relaxată, a mărturisit în interviul acordat revistei “Ce se întâmplă, doctore?” că viaţa trebuie primită cu zâmbetul pe buze. Iar pentru a-şi menţine tonusul şi atitudinea pozitivă, Iulia Vântur merge pe bicicletă, joacă badminton, înoată şi dansează. Cât priveşte dieta, vedeta PROT TV  mărturiseşte că îi plac dulciurile, însă face mişcare pentru a-şi menţine silueta. Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos, aşa că nu am nevoie de diete drastice” a declarat Iulia Vântur.

În numărul de septembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino oferă câteva soluţii celor care vor să scape de petele pigmentare care apar după expunerea la soare. Şi tot la secţiunea de beauty a revistei, cititoarele pot descoperi beneficiile unor plante precum aloe vera, untul de cocos sau uleiul de migdale pentru refacerea pielii după sesiunile de bronz excesiv.

Cât priveşte alimentaţia sănătoasă, secţiunea diete abundă în informaţii pentru toate gusturile. Alina Eremia, tânăra actriţă din serialul “Pariu cu viaţa” de la PROTV a degustat câteva deserturi raw. Iar unul dintre articole propune câteva plante inedite care pot da savoare salatelor şi mâncărurilor: kale, mangold şi iarbă grasă. N-am uitat nici de carnivori, cărora le oferim 6 reţete de fripturi suculente.

“Ce se întâmplă, doctore?” face în luna septembrie şi o evaluare a costurilor diverselor analize şi teste medicale. De exemplu, numai pe perioada sarcinii, trebuie să fiţi pregătiţi cu 5000 de lei pentru o monitorizare corectă şi completă a mamei şi fătului în sistem privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici