Iuliana Tudor a născut un băieţel

Vedeta TVR Iuliana Tudor a născut, joi, un băieţel, atât bebeluşul, cât şi proaspăta mămică simţindu-se bine, potrivit unui comunicat.

209 afișări
Imaginea articolului Iuliana Tudor a născut un băieţel

Iuliana Tudor a născut un băieţel (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Deşi s-a aflat pe micul ecran şi la începutul sezonului al şaptelea al "O dată-n viaţă", Iuliana Tudor a anunţat public, în urmă cu o lună, că renunţă temporar la rolul de prezentator al emisiunii, însă a rămas alături de producţia TVR în calitate de redactor coordonator, ocupându-se de conţinutul editorial al programului de televiziune.

Emoţionată, Iuliana Tudor, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că naşterea copilului a fost "cel mai fericit moment din viaţa" sa, ea mulţumind totodată medicilor Iulian Badea, Ana Maria Vlădăreanu şi neonatologului Ana Culcer.

În ceea ce priveşte momentul revenirii pe micul ecran, vedeta TVR anticipează că se va întoarce atunci când va considera că este momentul potrivit.

"Acum nu pot să spun decât că absenţa mea nu va fi una de lungă durată, pentru că îmi este dor de emoţiile de dinaintea startului emisiunii în direct. Voi alege cu atenţie momentul revenirii, pentru că îmi doresc ca bebeluşul să nu fie privat de prezenţa mamei lui, mai ales în primele luni de viaţă, însă, sunt încrezătoare că voi şti să mă împart echilibrat între familia de acasă şi cea de la Televiziunea Română", a mai spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici