J Balvin se recuperează după COVID-19. Mesajul artistului: Nu e o glumă. Virusul chiar există

  • Celebrul artist columbian se recuperează după lupta cu Covid-19
  • J Balvin spune că a trăit momente urâte şi că virusul este periculos
  • „Asta nu e o glumă, nu sunt doar poveşti mediatizate”, spune artistul
656 afișări
Imaginea articolului J Balvin se recuperează după COVID-19. Mesajul artistului: Nu e o glumă. Virusul chiar există

Sursa FOTO: Instagram @jbalvin

J Balvin trebuia să participe la decernarea premiilor Juventud din Columbia, însă acesta nu a putut fi prezent pentru că este infectat cu Covid-19. Într-o înregistrare difuzată în cadrul evenimentului, J Balvin vorbeşte despre recuperarea lui şi despre faptul că el nu a crezut în acest virus. Artistul a vorbit şi pe Instagram despre acest subiect şi spune că virusul este cea mai dificilă experienţă din viaţa lui.

„În acest moment mă recuperez de Covid-19, au fost zile foarte dificile şi foarte complicatete. Câteodată te gândeşti că nu va ajunge la tine, însă la mine a ajuns rău de tot. Aşa că trimit un mesaj tuturor celor prezenţi la premiile Juventud, cât şi oamenilor în general: să aibă grijă de ei, să se protejeze, pentru că asta nu e o glumă, nu sunt doar poveşti mediatizate. Virusul chiar există şi e foarte periculos, aşa că aveţi grijă de voi”, este mesajul lui J Balvin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuidense por favor!!!

O postare distribuită de J Balvin (@jbalvin) pe

Aug 14, 2020 la 9:53 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici