Jackie Chan şi Ralph Macchio se întorc pentru un nou film „Karate Kid”

  • Jackie Chan şi Ralph Macchio se pregătesc să revină în celebrele lor roluri din „Karate Kid” într-un nou film al Sony Pictures, programat să fie lansat pe 13 decembrie 2024, continuând astfel mitologia originală a francizei.
  • Regizat de Jonathan Entwistle şi avându-l pe Rob Lieber ca scenarist, noul film se va concentra pe un adolescent din China care descoperă forţa şi direcţia în viaţă prin artele marţiale, având un mentor înţelept, dar exigent.
2424 afișări
Imaginea articolului Jackie Chan şi Ralph Macchio se întorc pentru un nou film „Karate Kid”

Jackie Chan şi Ralph Macchio se întorc pentru un nou film „Karate Kid”

Jackie Chan şi Ralph Macchio, vedetele filmelor „Karate Kid” lansate la decenii distanţă unul de celălalt, se pregătesc să-şi reia celebrele personaje în cea mai recentă producţie a Sony Pictures. Regizat de Jonathan Entwistle, cunoscut pentru serialele „I'm Not Okay with This” şi „The End of the F***ing World”, filmul continuă mitologia originală şi promite să redefinească franciza, anunţă The Hollywood Reporter.

Scris de Rob Lieber, autor al unor filme de succes precum „Peter Rabbit” şi „Alexander and the Terrible, Horrible, No Good Very Bad Day”, povestea noului film este încă un secret bine păstrat. Cu toate acestea, se ştie că acţiunea se mută pe Coasta de Est şi se axează pe un adolescent din China care descoperă puterea şi direcţia prin arte marţiale şi un mentor înţelept, dar ferm.

Producţia filmului, programat să fie lansat pe 13 decembrie 2024, este asigurată de Karen Rosenfelt. Filmările ar urma să înceapă în primăvară.

„Karate Kid” a debutat în 1984, avându-l pe Ralph Macchio în rolul lui Daniel LaRusso, un tânăr din Brooklyn transformat în campion de karate sub îndrumarea maestrului Mr. Miyagi, jucat de regretatul Pat Morita. Franciza a cunoscut o renaştere recentă datorită succesului serialului „Cobra Kai”, care a adus înapoi personaje cunoscute şi a captivat o nouă generaţie de fani.

Chan şi Macchio au anunţat noul film printr-un videoclip, marcând începutul căutărilor globale pentru actorul principal. Detaliile despre intrigă sunt încă necunoscute, dar entuziasmul este în creştere pentru această continuare care promite să aducă noi elemente în universul „Karate Kid”.

Talentatul Jonathan Entwistle, regizor şi creator de conţinut aclamat, va dirija acest nou capitol, iar scenariul semnat de Rob Lieber, cu experienţă în comedii şi producţii de familie, alimentează aşteptările că acesta va fi un proiect captivant pentru fanii vechi şi noi ai francizei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici