Se aşteaptă ca Jeff Bezos să vândă acţiuni Amazon în valoare de 1 miliard de dolari

  • Jeff Bezos este aşteptat să vândă o mare parte din acţiunile Amazon pe care le deţine.
  • Fondatorul Amazon şi-a lichidat acţiunile pe care le deţinea la mastodontul comerţului electronic pentru a-şi finanţa afacerea spaţială Blue Origin.
718 afișări
Imaginea articolului Se aşteaptă ca Jeff Bezos să vândă acţiuni Amazon în valoare de 1 miliard de dolari

Jeff Bezos este aşteptat să vândă acţiuni Amazon în valoare de 1 miliard de dolari

Fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos, este aşteptat să vândă o parte mai mare din participaţia sa în companie, după ce săptămâna trecută a vândut acţiuni în valoare de aproximativ 240 de milioane de dolari, a relatat CNBC.

Conform raportului, Bezos ar putea vinde între 8 şi 10 milioane de acţiuni, în valoare de peste 1 miliard de dolari.

Un reprezentant al lui Bezos nu a răspuns la solicitări de comentarii din partea Reuters, şi nici Amazon, ale cărei acţiuni se tranzacţionau marţi cu 2,5% mai puţin.

După ce a demisionat din funcţia de CEO al Amazon, Bezos şi-a lichidat acţiunile pe care le deţinea la mastodontul comerţului electronic pentru a-şi finanţa afacerea spaţială Blue Origin.

La începutul acestei luni, Bezos a declarat că se mută din Seattle în Miami pentru a fi aproape de părinţii săi şi de operaţiunile Blue Origin de la Cape Canaveral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici