Jackie Kennedy, interpretată de o actriţă laureată cu Oscar

Câştigătoarea premiului Oscar din 2011 pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal se află în negocieri avansate pentru a juca în "Jackie", un film despre Jacqueline Kennedy Onassis, ce va fi produs de compania Fox Searchlight.

306 afișări
Imaginea articolului Jackie Kennedy, interpretată de o actriţă laureată cu Oscar

Jackie Kennedy, interpretată de o actriţă laureată cu Oscar (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit site-ului Deadline.com, Natalie Portman s-a declarat interesată de scenariul filmului, dar nu va semna contractul până când iniţiatorii acestui proiect nu vor alege un regizor.

Filmul "Jackie", al cărui scenariu este scris de Noah Oppenheim, se concentrează asupra vieţii fostei prime doamne a Statelor Unite, în zilele imediat următoare asasinării soţului ei, preşedintele John F. Kennedy,  informează accesshollywood.com.

Darren Aronofsky, regizorul cu care Natalie Portman a colaborat la "Lebăda neagră/ Black Swan", urma să regizeze iniţial filmul "Jackie", în care rolul principal urma să fie jucat de partenera lui de viaţă de atunci, Rachel Weisz, dar cineastul american s-a retras din acest proiect, după ce s-a despărţit de Weisz în 2010.

În 2010, presa de specialitate vehicula şi numele regizorului Steven Spielberg, care s-ar fi declarat interesat de acest proiect cinematografic.

Jackie Kennedy a dat dovadă de multă graţie şi echilibru în public după asasinarea soţului ei, împuşcat mortal pe 22 noiembrie 1963, în oraşul american Dallas.

Jackie Kennedy s-a căsătorit ulterior cu armatorul milionar grec Aristotel Onassis, în 1968, şi a murit din cauza unui cancer, în 1994.

Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici