Natalie Portman şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum actriţa - FOTO

Actriţa americană Natalie Portman, în vârstă de 31 de ani, a ales să îşi schimbe look-ul. Vedeta a fost surprinsă de fotografi cu noua sa imagine.

1711 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum actriţa - FOTO

Natalie Portman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa şi-a schimbat culoarea părului în blond şi pare să fie foarte mândră de noul său look. Fotografii au surprins-o ieşind din locuinţa unei prietene, în Los Angeles.

Natalie Portman s-a căsătorit în luna august cu balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici