Coreenii au inventat un nou dans preluat de întreg mapamondul - VIDEO

În 1994, Los del Rio ajungea la toate petrecerile prin intermediul melodiei Macarena. Dansul devenit celebru era "obligatoriu" la orice distracţie. Acum, în 2012, ritmul vine din Coreea de Sud, de la PSY, cu Gangnam Style.

5343 afișări
Imaginea articolului Coreenii au inventat un nou dans preluat de întreg mapamondul - VIDEO

Coreenii au inventat un nou dans preluat de întreg mapamondul (Imagine: Hepta)

Videoclipul "Gangnam Style" a adunat deja peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube, dar şi mai impresionant este faptul că mişcările executate de PSY au fost preluate de tineri de pe întreg globul.

Formaţiile universităţilor americane s-au întrecut în interpretarea dansului, tinerii încep să se mişte instinctiv în ritmul lui PSY oriunde aud melodia arhicunoscută deja, iar celebrităţi din industria muzicii, cum ar fi Britney Spears, învaţă acum mişcările specifice.

YouTube a fost invadat de filmuleţe cu cei care dansează Gangnam Style.

Park Jae-Sang, numele adevărat al lui PSY,  este asaltat cu oferte pentru concerte. Şi acest lucru nu miră deloc, mărturie fiind imaginile de pe Youtube de la concertele acestuia, unde tineri entuziasmaţi reuşesc să realizeze o coregrafie impresionantă.

Au apărut deja numeroase remixuri pentru piesa Gangnam Style, cele mai reuşite după vizualizările pe YouTube fiind cele realizate de toboşari.

Nu au întârziat să apară şi parodii la piesă, cele mai multe fiind cu aluzie la Coreea de Nord.

PSY a fost nominalizat pentru videoclipul piesei la premiile MTV European Music Awards 2012.

Datorită succesului piesei, coreanul a semnat un contract cu agenţia ce-l impresariază pe Justin Bieber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici