Jake Gyllenhaal, criminal în serie în videoclipul trupei The Shoes - VIDEO

Actorul american Jake Gyllenhall interpretează rolul unui criminal în serie în videoclipul piesei "Time to Dance", lansat de grupul francez de synthpop The Shoes.

209 afișări
Imaginea articolului Jake Gyllenhaal, criminal în serie în videoclipul trupei The Shoes - VIDEO

Jake Gyllenhaal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi rolurile de psihopat nu se află în filmografia sa, actorul american Jake Gyllenhaal a ales să interpreteze un astfel de personaj în videoclipul piesei "Time to Dance", informează hollywoodreporter.com.

Prezentat în primele secvenţe ale videoclipului purtând o barbă destul de mare şi fumând o ţigară, personajul jucat de Gyllenhaal îşi ucide în minutele următoare doi prieteni cu o sabie de spadasin profesionist şi continuă apoi să "măcelărească" o serie de persoane, noaptea, pe alei întunecate. Cu ochii injectaţi şi o expresie de alienat, Gyllenhaal este prezentat şi în timpul unor activităţi banale - face sport la o sală de fitness, merge la frizer -, dar apoi îşi reia seria de crime, într-un videoclip de peste opt minute, marcat de o violenţă extremă şi o muzică percutantă, care, potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, "a speriat tot internetul".

The Shoes este un duet synthpop, înfiinţat în oraşul francez Reims, care domină scena muzicii indie-pop din Franţa.

Synthpop este un subgen provenit din curentele muzicale new wave, pop şi electric-pop, în care sintetizatorul este instrumentul dominant. Este cel mai strâns asociat cu epoca dintre sfârşitul anilor 1970 şi mijlocul anilor 1980, deşi a continuat să existe şi să se dezvolte şi mai târziu. Trupele Kraftwerk şi Human League sunt considerate "pionieri" ai stilului synthpop.

Jake Gyllenhaal, care nu a mai jucat într-un film din aprilie 2011, când a fost lansat thrillerul SF "Source Code", va reveni pe marile ecrane în luna septembrie, odată cu lansarea peliculei "End of Watch", în care interpretează rolul unui poliţist din Los Angeles şi în care îi are ca parteneri pe Michael Pena, Anna Kendrick şi America Ferrera.

Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimâine?", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din mult comentatul "Brokeback Mountain - O iubire secretă" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger, dar şi de Anne Hathaway. Jake Gyllenhaal a apărut recent pe marele ecran alături de Anne Hathaway în "Love and Other Drugs" şi în thrillerul SF "Source Code".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici