James Blunt pregăteşte un show impresionant pentru publicul român

Cântăreţul britanic James Blunt pregăteşte un show impresionant pentru publicul român, pe 21 februarie, la Romaero Băneasa, aparatura tehnică necesară pentru spectacol fiind transportată la Bucureşti cu patru camioane, informează organizatorii.

13 afișări
Imaginea articolului James Blunt pregăteşte un show impresionant pentru publicul român

James Blunt pregăteşte un show impresionant pentru publicul român (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În afară de cele patru camioane cu aparatură tehnică, restul staff-ului va fi transportat cu încă trei maşini: două autocare (unul pentru echipa de producţie, altul pentru James Blunt şi trupa sa) şi un alt mijloc de transport de rezervă, pentru deservirea a peste 35 de persoane din anturajulul artistului.

Echipamentele de producţie vor sosi în România direct de la Varşovia, cu o seară înaintea concertului de la Romaero Băneasa. James Blunt va veni în ţară tot pe 20 februarie, urmând să susţină prima repetiţie în jurul orei 16.00.

Sala amenajată în incinta Romaero va avea 5.000 de locuri, toate pe scaune, iar distanţa dintre spectatorii aflaţi în primul rând şi scenă va fi de maxim 2,5 metri.

Scena pe care va cânta James Blunt este o construcţie de aproape 19 metri lăţime şi 13 metri adâncime. În plus, părţii centrale a scenei îi vor ataşate două "aripi", a căror lăţime va fi de circa 4 metri fiecare. În ceea ce priveşte zona rezervată tehnicienilor din echipa lui James Blunt, aceasta se va afla la circa 35 de metri în faţa scenei, pe un podium ridicat la peste 4 metri faţă de sol.

Pentru că atât publicul, cât şi cei aflaţi pe scenă să poată avea condiţii optime de confort, vor fi montate instalaţii speciale de încălzire, care vor ridica temperatura cu 15-20 de grade peste cea înregistrată afară. Acestea vin în completarea instalaţiei proprii a Romaero.

Show-ul lui James Blunt de la Bucureşti va beneficia şi de numeroase efecte speciale, atât vizuale, cât şi sonore. Totodată, pe tot parcursul recitalului, două ecrane uriaşe vor fi amplasate în părţile laterale ale ansamblului scenic. Pe lista de solicitări speciale venite din partea lui James Blunt se află şi aceea de a avea la dispoziţie, cel târziu la ora 13.30 în ziua concertului, un pian NB Yamaha, dar şi un specialist care să-l acordeze. Artistul va fi acompaniat de o trupă formată din cinci instrumentişti, dar şi de un backing vocals feminin pe trei voci.

Organizatorii anunţă că biletele încadrate în categoriile a 4-a şi a 5-a - la preţul de 100, respectiv 150 de lei - s-au epuizat încă de la sfârşitul săptămânii trecute. În prezent, mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, 2 şi 3, la tarife de 500, 350 şi 220 de lei.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, intitulat "All the Lost Souls".

Citeşte şi:

James Blunt vrea să deguste vinuri româneşti, la Bucureşti

Concertul lui James Blunt va avea loc la Romaero (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici