James Blunt vrea să deguste vinuri româneşti, la Bucureşti

Cântăreţul britanic James Blunt, care va susţine un concert la Bucureşti, pe 21 februarie, la Romaero Băneasa, s-a arătat interesat să deguste vinuri roşii şi albe româneşti, despre care artistul a auzit că sunt apreciate, informează organizatorii.

15 afișări
Imaginea articolului James Blunt vrea să deguste vinuri româneşti, la Bucureşti

James Blunt vrea să deguste vinuri româneşti, la Bucureşti

Pentru evenimentul care va avea loc la Romaero Băneasa, pe data de 21 februarie, începând cu ora 20.00, managementul lui James Blunt a trimis organizatorilor o listă consistentă de doleanţe.

Astfel, pe partea tehnică, staff-ul lui James Blunt a solicitat, printre altele, acces la internet wireless, faxuri şi linii telefonice redirecţionate numai către personalul însoţitor al artistului. De asemenea, organizatorii de la Bucureşti au obligaţia să-i asigure oaspetelui şi echipei sale cinci cabine de backstage încăpătoare, în interiorul fiecăreia dintre acestea fiind necesar să se găsească fotolii şi canapele de lux, oglinzi care să acopere în totalitate câte unul dintre pereţii încăperii, aer condiţionat, televizor LCD şi frigider.

La capitolul confort şi accesorii, James Blunt a solicitat 30 de prosoape pentru baie şi alte 20 pentru a fi folosite în timpul concertului, toate în culori închise - bleumarin sau negru.

De asemenea, artistul britanic a comandat organizatorilor apă fierbinte, lămâi şi miere la discreţie, dar şi 72 de sticle de bere premium, băuturi răcoritoare dietetice, vodcă, suc natural de afine, băuturi energizante şi multă apă plată.

Pe partea culinară, Blunt şi personalul său însoţitor nu renunţă nici în deplasare la consistentul mic dejun englezesc - ouă, bacon, cârnăciori, roşii şi ciuperci -, dar au cerut şi o varietate de supe şi preparate vegetariene. Pe de alta parte, organizatorii, Blue Music, îi pregătesc şi multe surprize gastronomice tradiţionale, pe care James le va savura în cadrul unei cine festive, alături de staff-ul său.

Organizatorii anunţă că biletele încadrate în categoriile a 4-a şi a 5-a - la preţul de 100, respectiv 150 de lei - s-au epuizat încă de la sfârşitul săptămânii trecute. În prezent, mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, 2 şi 3, la tarife de 500, 350 şi 220 de lei.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, intitulat "All the Lost Souls".

James Blunt a debutat cu "Back to Bedlam", album ce a fost compus în Kosovo, în 1999, pe vremea când artistul era încă ofiţer al armatei britanice. "Back to Bedlam" s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, transformându-l rapid pe James Blunt în cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Cel de-al treilea single, "You're Beautiful", a fost hitul cu care a dat lovitura, devenind, totodată, primul artist britanic care a dominat topurile americane în ultimul deceniu.

Blunt a câştigat două BRIT Awards şi a avut cinci nominalizări la premiul Grammy. Albumul "All The Lost Souls" (2007) a câştigat Discul de aur pentru vânzări în prima săptămână de la lansare.

You're Beautiful

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici