"James Bond" s-a accidentat la filmări

Actorul Daniel Craig s-a tăiat la mână pe când filma pentru cea de-a 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", la Londra, acesta fiind ultimul accident dintr-o lungă serie care a marcat acest film.

18 afișări
Imaginea articolului "James Bond" s-a accidentat la filmări

"James Bond" s-a accidentat la filmări (Imagine: Mediafax/AFP)

Actorul în vârstă de 40 de ani filma pentru o scenă de acţiune la studiourile de producţie Pinewood din Londra, informează The Sun.

Craig "a pierdut cam mult sânge şi s-a decis să meargă să consulte un medic", a indicat un martor.

Un purtător de cuvânt din partea producătorilor filmului, care are un buget de 117 milioane de lire sterline (147,5 milioane de euro), a indicat că actorul s-a întors în câteva ore pe platoul de filmare, rana nefiind extrem de gravă.

"Unii oameni au început să creadă că filmul este blestemat", a spus o sursă.

La sfârşitul săptămânii trecute, un incendiu a izbucnit la platourile din studioul de producţie Pinewood.

În mai, unul dintre tehnicienii din echipa de producţie a fost înjunghiat de o femeie pe care a cunoscut-o într-un bar, pe când se filma în Austria.

La sfârşitul lui aprilie, maşina Aston Martin a celebrului agent 007 a plonjat într-un lac din nordul Italiei, în timp ce era condusă către locul de filmare. Maşina în valoare de 134.000 de lire sterline a fost distrusă, dar şoferul, Fraser Dunn, a scăpat teafăr. El a fost amendat de poliţia italiană pentru exces de viteză.

Şase zile mai târziu, doi cascadori s-au rănit în timpul filmărilor. Accidentul s-a produs în timp ce maşina utilizată de cei doi cascadori a lovit camionul de turnare şi apoi un zid. Unul dintre cei doi bărbaţi, un cetăţean grec, pe nume Aris Comninos, a fost rănit grav la cap, intrând în comă, şi a fost transportat în secţia de reanimare a spitalului Borgo Trento din Verona, nordul Italiei. În prezent, starea sănătăţii sale este stabilă. Cel de-al doilea cascador, Bruno Verdirosi, a fost rănit mai uşor, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Filmările din Italia au fost întrerupte, iar autorităţile italiene au deschis o anchetă în urma accidentelor.

În plus, Craig s-a rănit la coaste în timp ce filma în Panama, în martie, şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La începutul lunii aprilie, primarul unui orăşel din Chile, Baquedano, a vrut să-l calce cu maşina pe Daniel Craig în semn de protest faţă de faptul că localitatea a fost aleasă ca platou de filmare pentru lungmetrajul de acţiune. Primarul a protestat faţă de "excesul de poliţişti" concentraţi la Baquedano şi pentru că producătorii pretind în film că Chile este Bolivia. Baquedano este situat lângă oraşul Antofagasta, în nordul ţării. Antofagasta a fost cucerit de Chile în 1879, Bolivia pierzându-şi astfel accesul la mare, iar de atunci cele două ţări sunt inamice.

A 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", va fi lansată în premieră pe 31 octombrie, în Marea Britanie, cu o săptămână înainte de a ajunge pe marile ecrane, în Statele Unite.

Quantum of Solace


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici