James Franco a adormit în timp ce pilota un avion

Actorul american James Franco a declarat într-un interviu recent că a adormit în timp ce pilota un avion. Starul american efectua un zbor de instrucţie, împreună cu profesorul său de pilotaj, între Las Vegas şi Los Angeles, iar la ora 03.00 dimineaţa a simţit că l-a cuprins oboseala.

179 afișări
Imaginea articolului James Franco a adormit în timp ce pilota un avion

James Franco a adormit în timp ce pilota un avion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am o reacţie ciudată faţă de această poveste, deoarece este amuzantă, dar şi înfricoşătoare. După ce decolezi, zborul cu avionul este destul de plictisitor. Nu faci altceva decât să stai acolo, în cabină. Era noapte, nu aveai nimic la ce să te uiţi. Din fericire, instructorul meu de zbor era încă treaz", a declarat Franco, informează contactmusic.com.

În cele din urmă, James Franco a obţinut brevetul de pilot, însă nu a mai pilotat un avion în ultimii trei ani.

"Nu este cu adevărat o pasiune dacă renunţi la ea timp îndelungat. Erau însă multe gadget-uri pe acolo. Trebuia să citesc din manual. Privind în urmă, nu-mi vine să cred că am făcut asta, că m-am aflat cu adevărat într-un avion, singur, îndreptându-mă spre pista de aterizare", a adăugat actorul american.

James Franco a interpretat rolul principal în cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours", pentru care a fost nominalizat în acest an la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut recent în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Milk - Preţul curajului", "Crazy Night", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Păianjen/ Spiderman".

El a prezentat împreună cu actriţa Anne Hathaway cea de-a 83-a gală a premiilor Oscar, care a avut loc pe 27 februarie, la Los Angeles.

James Franco poate fi văzut în această vară pe marile ecrane în filmul "Planeta Maimuţelor: Invazia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici