James Franco va regiza un documentar despre casa de modă Gucci

Actorul american James Franco va regiza în colaborare cu cineasta Christina Voros un documentar despre casa de modă Gucci.

155 afișări
Imaginea articolului James Franco va regiza un documentar despre casa de modă Gucci

James Franco (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Produs de James Franco şi de compania Rabbit Bandini Productions, acest documentar va avea durata unui lungmetraj şi se va concentra asupra directorului de creaţie al casei Gucci Frida Giannini, informează variety.com.

James Franco şi Gucci au colaborat şi în trecut, atunci când actorul american a fost desemnat, în 2008, imaginea oficială a liniei de parfumuri pentru bărbaţi create de casa italiană.

Franco şi Christina Voros au colaborat la rândul lor, recent, la documentarul "Kink", care a fost proiectat la ediţia din acest an a Festivalului Sundance. Cei doi cineaşti au colaborat şi în trecut, la documentarul "SNL", din 2010, iar Voros a fost director de imagine la trei filme regizate de Franco, "The Broken Tower", "As I Lay Dying" şi "Sal".

James Franco, al cărui documentar cu tente sexuale "Interior. Leather. Bar" a avut şi el premiera la ediţia din acest an a Festivalului Sundance, va putea fi văzut în curând în lungmetrajul "Oz: The Great and Powerful", regizat de Sam Raimi, în care va juca alături de Michelle Williams şi Mila Kunis.

James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci şi pentru dorinţa de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja în domenii diverse, a regizat câteva documentare şi scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat în proiecte teatrale şi de dans experimental, a organizat expoziţii de artă şi îşi continuă studiile superioare la câteva universităţi americane. Totodată, în 2012, Franco şi-a făcut debutul şi în industria muzicală cu albumul "MotorCity". 

James Franco a interpretat rolul principal în cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours", pentru care a fost nominalizat în 2011 la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut şi în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Milk - Preţul curajului", "Crazy Night", "Planeta Maimuţelor: Invazia", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Omul Păianjen/ Spiderman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici