James McAvoy ar putea să îl interpreteze pe Elton John într-un film biografic

Actorul britanic James McAvoy ar putea interpreta rolul principal într-un film inspirat din viaţa şi cariera cântăreţului Elton John, informează femalefirst.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului James McAvoy ar putea să îl interpreteze pe Elton John într-un film biografic

James McAvoy ar putea să îl interpreteze pe Elton John într-un film biografic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elton John şi partenerul său de viaţă, producătorul canadian de filme David Furnish, s-au asociat cu scenaristul britanic Lee Hall pentru a lansa acest proiect cinematografic.

Ei se află în căutarea unui actor care să îl interpreteze pe Elton John, iar celebrul cântăreţ britanic a anunţat că James McAvoy a primit deja o ofertă.

"James ar putea interpreta acest rol şi i-am trimis deja o ofertă. Vreau să fac un film despre viaţa mea. Avem deja un scenariu minunat scris de Lee Hall, scenaristul spectacolului «Billy Elliot». Nu va fi un film clasic, pentru că toată viaţa mea a fost destul de nebunească şi cred că este important ca acest film să fie de fapt o prezentare suprarealistă a vieţii mele", a declarat Elton John într-un interviu acordat pentru publicaţia britanică Sunday Express.

James McAvoy a devenit celebru după ce a jucat în filme precum "Wanted", "Remuşcare/Atonement" şi "Cronicile din Narnia". Despre McAvoy, starul din "Ultimul rege al Scoţiei", pentru care acesta a câştigat premiul BAFTA, s-a zvonit că ar putea juca rolul lui Ian Fleming, creatorul lui James Bond, într-o nouă producţie cinematografică.

Actorul britanic şi-a împrumutat vocea pentru filmul de animaţie "Gnomeo and Juliet", alături de alţi actori cunoscuţi - Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith şi Jason Statham. James McAvoy va putea fi văzut în acest an în alte două producţii de amploare - "The Conspirator", regizat de Robert Redford, şi "X-Men: First Class", în care va juca rolul profesorului Charles Xavier.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive pe primul loc în Statele Unite ale Americii şi şase single-uri No. 1.

Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll. El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic în 1998.

Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind" şi "Something About the Way You Look Tonight".

Elton John a concertat la Bucureşti pe 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni, şi a revenit în România, pentru un concert care a avut loc pe 5 iunie 2010, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Cântăreţul în vârstă de 63 de ani şi partenerul său de viaţă, David Furnish, în vârstă de 48 de ani, care s-au căsătorit civil în decembrie 2005, au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun, anul trecut. Bebeluşul a primit numele de Zachary Jackson Levon Furnish-John şi locuieşte alături de părinţii săi în luxosul apartament pe care Elton John îl are în Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici