James Rebhorn, star al serialului "Homeland", a murit la vârsta de 65 de ani

Actorul James Rebhorn, cunoscut pentru rolul lui Frank Mathison din serialul "Homeland: Reţeaua terorii/ Homeland", a decedat vineri, în New Jersey, la vârsta de 65 de ani.

702 afișări
Imaginea articolului James Rebhorn, star al serialului "Homeland", a murit la vârsta de 65 de ani

James Rebhorn (Imagine: Wikipedia)

Actorul, care a decedat din cauza unei tumori maligne, a apărut în peste 50 de filme, inclusiv "Ziua Independenţei", "Cu vărul Vinnie nu-i de glumit", "Instinct primar" şi "Cold Mountain".

James Rebhorn a jucat şi în numeroase seriale de televiziune, inclusiv în ultimele două episoade ale "Seinfeld", în care a jucat rolul unui avocat districtual care i-a trimis pe cei patru prieteni la închisoare.

Recent, James Rebhorn a apărut în serialul "Homeland: Reţeaua terorii", în care a jucat rolul lui Frank Mathison, tatăl agentei CIA cu tulburări bipolare Carrie Mathison, interpretat de Claire Danes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici